لوگو لیفتراک مهران
نشانی
ازادگان غرب به شرق.بعد از خیابان ایرانخودرو دیزل
ساعات کاری
8 صبح الی 4 بعدازظهر

پالت تراک چیست؟

3 جولای 2024 134 بازدید بدون دیدگاه
پالت تراک چیست؟

پالت تراک کاربردی‌ ترین وسیله به منظور حمل و نقل آسان انواع مواد مصرفی و بارهای حجیم محسوب می‌ شود. این تجهیزات از طراحی خاصی برخوردار هستند و دسته‌ هایی که برای این محصولات طراحی شده اند، علاوه بر مقاومت بسیار زیاد، کاملاً فرمان پذیرند.

پالت تراک به علت سهولت در استفاده، جز ماشین‌ های کاربردی در قسمت حمل و نقل صنایع گوناگون شناخته شده است. به طور کلی وظیفه این دستگاه تخلیه بار و یا بارگیری محصولات متفاوت در مکان‌ های مختلف می باشد. اجزا و تجهیزات تشکیل دهنده این نوع وسیله نقلیه شامل میله کششی، قاب، چرخ‌ های جهت‌ دار، غلطک و دو بازوی چنگال می شود.

انواع پالت تراک

پالت تراک دارای سه مدل دستی، برقی و نیمه برقی بوده و هر کدام از آن ها ویژگی‌ ها و خصوصیات منحصر به فردی دارند. در ادامه با انواع پالت های تراک آشنا خواهید شد. همچنین برای خرید و فروش لیفتراک و استعلام قیمت و موجودی دستگاه ها میتوانید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

• جک پالت دستی

عملکرد این مدل از پالت تراک کاملاً دستی بوده و هیچگونه تاسیسات برقی در طراحی و ساخت آن به کار گرفته نشده است. عملکرد این دستگاه از طریق فعالیت بدنی صورت می‌ پذیرد. برای حرکت این وسیله نقلیه، اپراتور باید میله‌ ای را که بر روی آن تعبیه شده است، بکشد. اگر اپراتور قصد بالا و پایین بردن پالت‌ ها را دارد، باید به میله کششی آن فشار وارد کند. فشار وارد شده سبب فعال شدن سیلندر هیدرولیک می‌ شود.

پالت تراک دستی به دلیل آن که ممکن است سلامت فرد را به خطر بیندازد، بیشتر در انبارهای کوچک مورد استفاده قرار می‌ گیرد. دو عدد چنگال بر روی چرخ‌ های آن تعبیه شده اند. این چنگال‌ ها برای بالا بردن پالت از سطح زمین و آسان شدن حرکت، ارتفاع اندکی دارند. پالت‌ های تراک دستی ۲۵۰۰ کیلوگرم بار را متحمل می شوند. به دلیل برخورداری از وزن سبک، نگهداری و استفاده آسان از آن در باربری‌ ها رایج شده است.

انواع جک پالت

• جک پالت برقی

طراحی و ساختار پالت تراک برقی شبیه به نوع دستی آن است اما استفاده از نوع برقی آن نیازی به تلاش زیاد اپراتور ندارد. در نوع برقی این وسیله نقلیه سیستم الکتریکی تعبیه شده است. با استفاده از آن می‌ توان در سریع‌ ترین زمان ممکن انواع بار و مواد را در یک انبار و یا کارگاه جابجا نمود.

بیشتر بدانید: 7 کلاس لیفتراک و تفاوت آن ها

بیشترین میزان باری که پالت تراک برقی توانایی حمل آن را دارد، سه تن می باشد و هر ساعت حدوداً ۱۰ کیلومتر حرکت می‌ کند. اپراتور هیچگونه نیرویی برای جابجایی و حمل با استفاده از این دستگاه صرف نمی‌ کند به همین علت سلامت او در هنگام کار با جک پالت برقی حفظ می‌ شود. البته خرید پالت‌ های تراک برقی به دلیل نبودن تولید داخلی نیاز به سرمایه گذاری بیشتری دارد؛ زیرا قیمت آن ها در مقایسه با نوع دستی بیشتر است. همچنین واردات لیفتراک تنها راه دستیابی به این دستگاه است.

• جک پالت نیمه برقی

پالت تراک نیمه برقی ترکیبی از نوع برقی و دستی محسوب می شود؛ یک بخش آن به صورت الکتریکی کار می‌ کند و بخش دیگر آن دستی می باشد. این نوع جک پالت‌ ها در افزایش سرعت کار و بازدهی بالا تاثیر بسزایی دارند. تجهیز نمودن این نوع وسیله نقلیه به دستگاه بالابر اتوماتیک با کشش دستی و یا با موتور الکتریکی کار را آسان می کند.

کاربرد جک پالت در صنایع

زمانی که وارد مراکز توزیع، انبار، فروشگاه‌ها و یا مراکز حمل و نقل می‌ شوید، قطعاً با پالت تراک مواجه خواهید شد. این تجهیزات برای حمل و نقل انواع بار در مسافت‌ های مختلف استفاده می‌ شوند. بهره‌ گیری از این جک‌ های پالت هزینه جابجایی را به صورت قابل توجهی کاهش می‌ دهد. اگر افراد بخواهند انواع کالاها را با بهره گیری از نیروی انسانی جابجا کنند، ساعات زیادی را باید صرف نمایند.

  • انبارداری و توزیع: یکی از اصلی‌ ترین و مهم‌ترین تجهیزاتی که در انبارهای توزیع مورد استفاده قرار می‌ گیرند، کامیون‌ های پالت هستند. بارگیری و تخلیه همچنین نظم دهی و حمل و نقل انواع کالا در تمامی انبارها امری ضروری تلقی می شود.
  • کارخانه های تولیدی: برای جابجایی انواع متریال و مواد اولیه و همچنین کالاهای نهایی در کارخانجات تولیدی از این ابزار استفاده می‌ کنند. این وسیله نقلیه سبب تسهیل جابجایی قطعات و بار در خطوط تولید می‌ شود.
  • تدارکات و حمل و نقل: تخلیه بار از کانتینرها و یا کامیون‌ ها امری دشوار به نظر می‌ رسد. استفاده از پالت تراک کار را آسان می‌ کند و بارگیری و تخلیه کالا در کوتاه‌ ترین زمان ممکن انجام می‌ گیرد.
  • صنعت ساخت و ساز: برخی از پالت تراک‌ ها قابلیت استفاده در محیط‌ های خارجی را دارند. از این ماشین آلات در پروژه‌ های ساختمانی به منظور حمل و نقل انواع مصالح و تجهیزات استفاده می‌ نمایند.

مزایا جک پالت

مزایای استفاده از پالت های تراک

  •  برخورداری از شعاع چرخشی کوچکتر
  •  امکان توقف اضطراری و قدرت ترمز بالا
  •  عدم ایجاد سر و صدا در هنگام عملکرد خود
  •  عدم نیاز به نیروی کمکی
  •  سازگار با محیط زیست
  •  عدم انتشار گازهای سمی

به خواندن ادامه دهید: تفاوت لیفتراک و ریچ تراک

نحوه انتخاب پالت تراک مناسب

پالت تراک های گوناگونی در بازار وجود دارند و انتخاب نوع مناسب آن ممکن است دشوار به نظر برسد. فاکتورهایی مانند کیفیت، گنجایش دستگاه، طول چنگال و یا ارتفاع باربر جز فاکتورهایی هستند که در هنگام انتخاب باید مورد توجه قرار گیرند.

  • کیفیت دستگاه: قابی که برای طراحی پالت تراک ساخته می شود، باید از جنس فولاد و یا فولاد ضد زنگ باشد. پالت‌ هایی با چهارچوب فولادی بیشتر در محیط‌ های صنعتی کاربرد دارند. نوع ضد زنگ آن به دلیل برخورداری از مقاومت بالا در برابر رطوبت در شرکت‌ های غذایی و دارویی استفاده می‌ شوند. از متریالی مانند پلاستیک، پلی اورتان و نایلون برای تولید چرخ های پالت استفاده می‌ نمایند.
  • ظرفیت و گنجایش بار: پالت تراک با ظرفیت بار مختلفی طراحی و تولید می شود. البته باید این نکته را مد نظر داشته باشید حداکثر ظرفیت و گنجایشی که برای این دستگاه در نظر گرفته شده، ۵ تن می‌ باشد.
  • ارتفاع باربر: در هنگام انتخاب پالت تراک باید به میزان ارتفاع آن توجه نمایید. اگر قصد بارگیری و یا حمل و نقل محصولات را در ارتفاع مشخص دارید، این پالت‌ ها باید به سطح مورد نظرتان برسند. حداکثر ارتفاعی که برای این دستگاه در نظر گرفته شده ۸۰۰ میلی‌ متر است.

تعمیرگاه لیفتراک مهران امیدوار است از این مطلب بهره کافی را برده باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
موجود است، هم‌اکنون میتوانید سفارش دهید!
ناموجود!
Call Now Button